Zo kun je jouw oordopjes draadloos verbinden

Wil je jouw oordopjes draadloos verbinden met een van de apparaten die in jouw bezit zijn? Dan moet je er eerst voor zorgen dat je dit model oordopjes aan gaat schaffen. Het is namelijk geen model dat met draden komt, maar via een bluetooth verbinding met het apparaat gekoppeld wordt. Bij een groot aantal verkooppunten ga je deze modellen in het assortiment tegenkomen. Rolfstone is hier een van. Maar hoe moet je dan de oordopjes gaan verbinden? Onderstaande informatie neemt jou mee in de stappen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt met jouw aankoop. 

 

Oordopjes draadloos verbinden met bluetooth 

De oordopjes draadloos verbinden begint met het pakken van jouw telefoon of ander apparaat. Daarna ga je naar de instellingen, zodat je de bluetooth aan kunt zetten. De instellingen zijn bij de verschillende besturingssystemen anders, waardoor je even goed moet kijken waar je deze bij jouw model gaat vinden. De bluetooth zet je aan door erop te klikken. Je verschuift dan het schuifje van grijs naar groen. Bij groen is het apparaat klaar om verbonden te worden. Eventueel kun je nog andere instellingen plaatsen om het meer aan elkaar aan te passen. 

De oortjes aanzetten 

Je moet daarna de oordopjes aanzetten om de oordopjes draadloos te verbinden met het apparaat. Het verschilt per model hoe je dit moet doen. Zo zijn er modellen waarbij je een knop iets langer ingedrukt moet houden, maar ook modellen die je alleen maar uit het oplaad case hoeft te halen. Je kunt het ook altijd terugvinden in de handleiding. Dit zorgt ervoor dat je stap voor stap kunt bekijken wat er nodig is. Ook vind je hierin hoe je de oortjes in de detecteerbare modus zet. Dit is nodig om de oortjes door het andere apparaat te laten verbinden en de koppeling te kunnen maken. 

De koppeling tot stand brengen 

Zorg er wel altijd voor dat het apparaat in eerste instantie in de buurt blijft. De oordopjes draadloos verbinden moet namelijk de eerste keer gedaan worden met een goede koppeling. Je ziet de benaming van de oortjes in de lijst bij jouw bluetooth staan en klikt hierop. De koppeling is dan gemaakt en er gaat een lampje branden op de oortjes. Je kunt het geluid altijd testen door een liedje op te zetten. Ook kun je het volume dan nog aanpassen, zodat het nooit te hard staat en geen schade aanbrengt aan de oren. 

Maak de aankoop direct 

Het is dus heel eenvoudig om de oordopjes draadloos te verbinden en je zorgt ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent. Jij hoeft alleen nog maar een goed model aan te schaffen. Hiervoor kijk je naar de specificaties die op het model te vinden zijn en bekijk je welke het beste bij je gaan passen. Het is vanaf dat moment heel eenvoudig en je zorgt ervoor dat jouw muziek weer naar behoren afgespeeld wordt. Weet je het nog niet zeker? Neem dan vooral contact op met de professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *